Küçüktüm adam olmadı dediler adam oldum sevmedi dediler sevdim uğruna ölmedi dediler Öldüm iş işten geçti dediler...
» Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!
» Bilinmeyen diyarlarda yürüyorum. Unutulmak korkusuyla her an ağlıyorum. Rüyalarımda gördüğüm tarifi zor kız beni vursunlar ama sana dokunmasınlar.Umut iklimine seni yazsınlar!
» Yıllar Sonra Düş Kırıklıkları İle Geldin Ve Düşlerle Gidiyorsun.. Aslında Ben Sana Türkçeyi Konuşmaya Mecbur Olduğum Kadarından Fazla Mecbur Oldum
» Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez. Seni ölene dek seveceğim.
» kalbimi kırmak denize yazı yazmaya benzer kırı*** kalbimi düzeltmek ise gece güneşe dokunmak kadar zordur.sen denize yazı yazdın simdi gece günesin dogmasını bekleeeeeeeee
» Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur ancak mezarda biter.
» Yalnızım yalnızlığım beni dinlemekte yalanda olsa ne varki bu şarkıyı söylemekte yalanda olsa içimden bir bulut akıp geçiyor yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeR
» Aşk günah olmayacak kadar masum köle olmayacak kadar özgür ulaşılmayacak kadar derin unutulmayacak kadar yakın seninle yaşanacak kadar özeldir.