Gecenin Sessiz , Kara Çığlığına İnat Başlayan O Sayısız Günlerin Bembeyaz İlk Saatlerinde Başlar Her Gün , Yeniden , O Kimine Göre Umutsuz , Kimine Göre Tek Taraflı , Sınırları Uçsuz Bucaksız , Paha Biçilemez , Düşmanın Kara Suratına Karşı Bembeyaz Aşkım..
Benim Aşkım Tektir Beyler.. Benim Aşkım , Karşılığında Minnet Bekleyen , Bedavacı Şerefsiz Zihniyetlere Karşı Sonsuza Dek Dimdik Ve Anadan Yeni Doğmuş Kadar Saf Berrak Ve İmrendircidir..
Benim Aşkım ; Beşiktaşımın Üzerinde Kaynattıkları Kara Kara Kazanların İnadına Bembeyazdır..
Kendi Taraftarını Bile Takımına Küstürebilecek Hainlerin Nifağına Karşı Sağlam Duramayanların , Çıkarını Artık Rahat Sağlayamayacağını Anladığı İçin Çamur Atmaya Kalkanların , Transfer Yapıyorum Diye Cebine Para Koyan Şerefsizlerin , Sahaya Çıkıp Kutsal Formayı Sırtına Geçirip Değerini Anlayamayan Ruhsuzların İnadına , Haksızlığı Görüp Çıkarı İçin Susan Şerefsizlerin İnadına , Bembeyaz Aşkımı Lekelemeye Çalışan Mafyadan Bozma Menajerlerin İnadına , 10 Yıl Şampiyon Olamamanın Garantisini Verip Kulübe Düşüş İvmesi Kazandırmayı Adet Edinen Kalitesiz Başkanın İnadına...
Seviyoruz Beyler !!!
Aşkımız Renklere Sizlere Değil !!!